Språk
Min handlekurv 0
kr 0,00

Setetrekk til Ford Transit Custom

Varekode
fo-cu-11-jdtp-ar
kr 3 400,00
  • Skreddersydd for Ford Transit Custom (modell 2013+).
  • Inkluderer setetrekk for 2 seter i en 1+1 setekonfigurasjon.
  • Nakkestøtte- og armlenetrekk inkludert (hvis aktuelt).
  • Laget av sort+m. grå alkantara (rutet).
  • Kompatibel med seter utstyrt med AIRBAGS.
  • Lett å vedlikeholde - tørk av med en fuktig klut.
  • Produktgaranti: 2 år.

Leveringstid: 2 -3 uker.

 

ALKANTARA SETETREKK 

Setetrekkene våre er skreddersydd av materialer av førsteklasses kvalitet og tilpasset den aktuelle bilmodellen, noe som gir topp kvalitet og passform. Oppdag de utsøkte egenskapene til vårt signaturprodukt.

Materialer med høy ytelse 

Disse Alkantara-setetrekkene er laget av en kombinasjon av bærekraftig øko-lær - den mest praktiske løsningen for enkelt vedlikehold - og luksuriøs syntetisk tekstil som kjennes ut som semsket skinn. Dette myke og behagelige materialet garanterer en utmerket bruksopplevelse uansett utetemperatur. Kombinasjonen av disse to materialene er perfekt for dem som setter pris på bærekraft, førsteklasses komfort og et upåklagelig estetisk utseende. 

Setetrekkets kritiske områder er fôret med et 5 mm brannsikkert, OEKO-TEX STANDARD 100-sertifisert skumlag som sikrer ekstrem holdbarhet og komfort. 

Den sentrale delen av setetrekket er fullstendig luftgjennomtrengelig, noe som sikrer setets ventilasjons- og oppvarmingsfunksjoner. 

Alltid på plass

Hele omkretsen av setetrekket er utstyrt med en festesnor som sørger for at setetrekket holder seg på plass når det er festet. Vi har også montert solide og slitesterke kroker som sikrer ekstra stabilitet og støtte til setetrekket. 

Perfekt passform>

Vi produserer alle nye setetrekk basert på de nøyaktige målene til det originale bilsetet, slik at du er garantert perfekt passform og funksjonalitet. 

Skreddersydde løsninger

Vi tilbyr et bredt spekter av materialvalg og design for setetrekk, slik at alle kunder kan finne den løsningen de er ute etter. 

Alle produktene skreddersys ut fra dine behov - du kan velge nøyaktige spesifikasjoner og estetiske løsninger, som f.eks. setetrekkets farge og sømmer, uten ekstra kostnad.

Se videoen vår om montering av setetrekk

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Setetrekk til Ford Transit Custom
Din vurdering: