Språk
Min handlekurv 0
kr 0,00

Om setetrekk

Setetrekk. Spesifikasjon.

Et setetrekk skal ikke bare beskytte bilen din. Et godt setetrekk gir kjøretøyets interiør et stilrent utseende og en følelse av god komfort. Utseendet er slett ikke det eneste som teller når det handler om setetrekk. Om du ønsker det beste for bilen din, har våre skreddersydde setetrekk perfekt passform og er laget for enkel og rask montering. Men det kanskje viktigste argumentet for å velge et setetrekk fra oss er kvaliteten vi tilbyr.

Husk at et skinnsete utsettes for intensiv slitasje. Støv, rusk og rask, søl av væske, matrester, temperaturendringer er en av de tingene som påvirker holdbarheten til setetrekket. Når du kjøper et setetrekk hos oss, er du sikret beste kvalitet. Vi tror på kvalitet og tilbyr kvalitet.

Lang erfaring og godt håndverk gjør at våre setetrekk av beste kvalitet passer perfekt til din bil. SKAI AS sin produksjon er forankret i gammel tradisjon, og med moderne teknologi og godt håndverk sikres den beste kvaliteten.

Våre setetrekk er perfeksjonert og godkjent for sideairbag. De følger med samsvarssertifikater og er trygge å bruke.

Setetrekkene Skaisetetrekk.no tilbyr er perfeksjonert for sikkerhetsbelter, hodestøtter samt ISO-fixlåsen på barnesetet på samme måte som bilens originale setetrekk.

De siste årene har man lagt merke til at produsenter av nye biler velger billigere interiørmaterialer, noe som kan føre til at bilinteriøret blir utslitt på bare noen få år. Med et setetrekk til bilen kan du beskytte setene mot intensiv slitasje og friske opp interiøret i bilen din. Har du små barn, kjæledyr eller begge deler? Er du drosjesjåfør eller bygningsarbeider? Beskytt originalinteriøret med våre skreddersydde setetrekk – for bedre holdbarhet, sikkerhet og flott utseende.

Økollær. Hva er det?

Skaisetrekk.no setetrekk er laget av moderne, miljøvennlig materiale "Arigon" økolær som produseres av bomullsfiber som gjør kvaliteten veldig holdbar og slitesterk.

Fordeler med økolær fremfor kunstlær

Setetrekk i kunstlær lages av et PVC-belagt stoff, og inneholder en rekke tilsetningsstoffer, som for eksempel, mykgjørerefor at det skal være mykt og formbart. I produksjonen av kunstlær brukes det kjemiske og allergifremkallende stoffer som eksperter advarer mot.

Våre setetrekk er laget av økolær og er belagt med polyuretan som ikke inneholder farlige tilsetningsstoffer. Siden kjemiske stoffer brukes ikke i produksjonen, anbefales allergikere å bruke setetrekk i økolær. Økolær lages i dag av bomull, derfor er stoffet myk, elastisk og lett og montere.

Økolær er et "pustende" materiale

I motsetning til kunstlær er økolær et porøst materiale som lettere slipper vanndamp gjennom (puster), og som i større eller mindre grad ligner på lær og skinn. Derfor absorberer setetrekkene i økolær ikke ubehagelig lukt som kan bygge seg opp i over tid og etterlate en ubehagelig lukt i bilen, varmer ikke opp om sommeren og stivner ikke om vinteren.

Vedlikehold av setetrekk

Økolær er veldig enkel å vedlikeholde. Det er bare å tørke av med en fuktig klut. Ikke vask eller tørk i en elektrisk tørketrommel.