Språk
Min handlekurv 0
kr 0,00

Om oss

Historien bak «Skai Setetrekk» startet i 2018 da vi lanserte en elektronikkbutikk under det tidligere firmanavnet «Urbaitis Diamodus». Den 15. november 2020 grunnla vi «Skai AS», som vi har drevet med suksess frem til i dag.

«Skai Setetrekk» har spesialisert seg på å utvikle og produsere bilsetetrekk av fremragende kvalitet, perfekt tilpasset diverse bilmodeller. Produktene våre er laget med største omhu og presisjon, med fokus på komfort, lang levetid og slitestyrke, slik at vi kan tilby den eksklusive kvaliteten kundene våre fortjener.

I vår tidligere yrkeserfaring var vi så heldige å være direkte vitne til problemene som setetrekk av dårlig kvalitet forårsaker for brukerne. Disse setetrekkene manglet tekniske egenskaper, kvalitet og tilpasningsevne til spesifikke modeller, noe som gjorde dem svært ubehagelige å montere og bruke.

Etter en omfattende design- og utviklingsfase har vi utviklet skreddersydde setetrekk som beskytter alle deler og elementer på setene (inkludert baksiden), og som sikrer brukerne den nødvendige funksjonaliteten. Våre produkter beskytter setene mot smuss, slitasje og rifter, og er laget med tanke på at de skal være svært enkle å montere.

Vi jobber hardt for å kontinuerlig forbedre produktene og arbeidsprosessene våre, og tilpasse oss de stadig skiftende markedsbehovene ved å utvikle setetrekk til de nyeste og mest populære bilmodellene.

Våre forretningsverdier er basert på gjensidig tillit, smidig kommunikasjon og langsiktig samarbeid. For oss er det viktig å gjøre det lille ekstra for kundene våre. Derfor tilbyr vi til og med flere typer nakkestøttetrekk (hvis en bestemt modell har ulike konfigurasjoner), slik at kundene får alt de trenger. På den måten sparer brukerne tid og penger, samtidig som de blir helt fornøyde med kjøpet.

Redelighet og integritet er ikke bare honnørord for oss ‒ vi verdsetter hver enkelt kunde, og gjør alt vi kan for å tilfredsstille deres behov fullt ut. Denne tilnærmingen driver «Skai Setetrekk» til høyder vi aldri kunne forestille oss før!