Retur informasjon

Returadresse

Mottaker :

Urbaitis Diamodus , Hylkjebakken 48,5109 hylkje.

Er du usikker på noe, ta kontakt med oss på 9666235 eller [email protected]

Vi refunderer ikke frakt for noe som sendes oss utenom vår returordning.

Refundering

Velger du å bli refundert for din retur vil vi tilbakebetale penger til betalingsmetoden valgt ved bestilling. Tiden for tilbakebetaling vil avhenge av metode: for kortbetaling er det normalt 3-5 virkedager. For faktura fra Skai setetrekk  er det normalt 2-3 uker. Merk at tiden gjelder fra returen har blitt behandlet.

Feilsending

Dersom vi mot formodning skulle ha sendt deg feil vare er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi kan ordne korrekt vare så fort som mulig. Den feilsendte varen sender du enkelt i retur og merker returen med feilsending.

Reklamasjon

Har du vært så uheldig at noe galt har skjedd med varen du kjøpte av skaisetetrekk.no  ber vi deg ta kontakt pr mail med en utfyllende feilmelding om saken, gjerne med bilder om det er naturlig. Noen ganger trenger vi ikke varen i retur så det er best om man avventer innsending av defekt vare før man får beskjed om dette. Vi vil løse saken i samarbeid med vår leverandør og behandlingstid vil variere fra sak til sak avhengig av leverandør og hva som er feil. Vi vil naturlig prøve å løse saken så raskt som mulig, men normalt kan en reklamasjon ta 2 - 3 uker behandlingstid avhengig av hvordan saken løses. 

Hjelp

Er du usikker på om det er noe feil med produktet, ta kontakt med oss så raskt som mulig. Vi ønsker å hjelpe deg slik at du får en god opplevelse på turen!!